Bedrijven en particulieren

Tot voor kort was het alleen mogelijk om zonnepanelen manueel te reinigen. Manueel reinigen met telescoopsteel, zachte borstel en osmose water is in veel gevallen bij kleinere installaties de beste oplossing.

Echter kleven aan manuele reiniging ook nadelen als beperkte snelheid (robot tot 16 keer sneller), nauwkeurigheid (robot wordt niet moe) en veiligheid.

Wij streven naar een passende oplossing voor iedere zonnepanelen installatie, groot en klein. Of u nu een gemeente, school, VvE of energieleverancier vertegenwoordigt of verantwoordelijk bent voor het onderhoud aan uw (agrarisch)bedrijf. Voor iedere reinigingssituatie zoeken wij de juiste oplossing; plat dak, schuin dak, drijvend of grondgebonden zonnepark. 

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en vanwege onze
centrale vestigingsplaats werken wij ook in delen van Duitsland en België. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een passende reinigingsoplossing.

Partnerschap

Installateurs van zonnepanelen weten als geen ander dat onderhoud aan zonnepanelen belangrijk is voor het onderhoud en de opbrengst van uw panelen. Daarom gaat Solar Cleaning Solutions graag een partnerschap aan met installateurs. U kunt uw klanten dan niet alleen een kwaliteitsproduct leveren dat goed is voor portemonnee en milieu, maar ook zorg dragen voor de continuïteit hiervan.

zonnepanelen doetinchem schoonmaken

Kan ik u ergens mee helpen?

We reageren binnen 24 uur!

Vraag een offerte aan voor het schoonmaken van uw zonnepanelen